În perioada 13 Mai – 14 Iunie

Ce trebuie să faci:

În perioada 29 Apr - 9 Mai înscrie-ti scoalaîn programul Ursuletul Papi vine în scoala ta.*

Foloseste formularul de înscriere disponibil pe website-ul www.ursuletulpapi.ro/Papi-Vine-In-Scoala-Ta si completeazã datele necesare.**

Asteaptã venirea Ursuletului Papi în scoala ta, alãturi de prietenii lui si de toate cadourile pe care le-a pregãtit.***

* – Pentru acest program sunt eligibile doar școlile din Mun. București și Jud. Ilfov
** – Înscrierile se fac de către fiecare cadru didactic pentru o singură clasă
*** – Numărul maxim de elevi pentru care se desfășoara campania este de 3000

Tema campaniei

Siguranta în mediul online

Cei mici vor învăța alături de Ursulețul Papi cum să navigheze în siguranță în mediul online. Prin intermediul unor exerciții interactive și al unor povești care să îi captiveze pe cei mici, vom aborda mai multe subiecte legate de siguranța digitală. Finalul programului va culmina cu mici surprize pentru cei mici.

 

* – Pentru acest program sunt eligibile doar școlile din Mun. București și Jud. Ilfov
** – Înscrierile se fac de către fiecare cadru didactic pentru o singură clasă
*** – Numărul maxim de elevi pentru care se desfășoara campania este de 3000

Inscrie-ți clasa în program

Inscrierea a fost realizată cu succes!

Primăvara aceasta Papi vine în școala ta!

Mascota celui mai simpatic ursuleț de ciocolată Papi vine chiar în școala ta și aduce cu el o mulțime de surprize.

Proiectul „Papi vine în școala ta!” reprezintă o campanie de responsabilitate socială adresată școlilor și elevilor (începând de la cei mici de clasă pregătitoare, până la cei mai mărișori de clasa a IV-a). Scopul campaniei este informarea copiilor privind potențialele pericole și furnizarea de soluții, prin metode educative specifice vârstei lor, pentru gestionarea acestora. Proiectul „Papi vine în școala ta” are drept scop asimilarea de cunoștințe și dezvoltarea unui set de abilități la care copiii să apeleze în diverse situații. Papi asigură gratuit informațiile educative, care constau în materiale educative şi atractive pentru copii, astfel încât, la finalul întâlnirii, cei mici să fie capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuși şi să adopte măsuri de prevenire adecvate. Mai multe informații de interes pentru copii, părinți și profesori se regăsesc pe site-ul programului www.ursuletulpapi.ro.

Papi vrea să-i învețe pe cei mici cum să se comporte în mediul online astfel încât să fie în siguranță. Mediul online nu este un bau-bau pentru cei mici, poate fi chiar folositor și util atunci când vor să învețe lucruri noi, dar trebuie să avem grijă la ce content aleg să se uite și cu cine vor să interacționeze. Papi vine în școală ca să-i îndrume pe cei mici să acționeze în mod corect atunci când sunt în mediul online.

Papi va împărți flyere cu informații educative despre siguranța în mediul online, va distribui celor mici câteva produse de ciocolată Papi și le va oferi și un mic cadou. Copii pot interacționa cu Papi, pot vorbi  și pot face poze cu acesta. 

Regulament

Programul este dedicat elevilor claselor Pregătitoare – IV de pe teritoriul municipiului București și județul Ilfov

 1. Primii 3000 de copii înscriși vor primi vizita lui Papi și vor primi cadouri de la mascotă. Este suficientă înscrierea pe site, fără alte taxe sau costuri, ci doar acceptul participării în cadrul acestui program pilot.
 2. Profesori pot înscrie clasa pe care o reprezintă în program completând formularul de participare. Informații suplimentare se pot obţine pe e-mail la adresa contact@ursuletulpapi.ro de luni până vineri, între orele 9:00-17:00.
 3. În cerere, este important ca fiecare învățător să completeze datele de contact și numărul copiilor din clasa pe care o coordonează, care vor participa la întâlnirea cu mascota Papi. Cei mici se pot bucura de experiența întâlnirii cu simpaticul ursuleț de ciocolată.

Termeni și definiții

Termenii folosiți în Regulament au următoarele înțelesuri:

 • Regulament – Regulamentul de mai jos al Programului „Papi vine în școala ta”, în care sunt specificate regulile de desfășurare ale Programului.
 • Organizator – Organizatorul Programului „Papi vine în școala ta” este Kandia Dulce SA (denumita in continuare Organizatorul”), cu sediul social in Bucuresti, Sos Viilor nr. 20, sect. 5, inregistrata la RC sub nr. J40/538/1991, Cod de Inregistrare Fiscală RO 401703, cu numar de inregistrare la ANSPDCP nr. 4152, potrivit notificarii nr. 3278/26.01.2007 și agenția PROMO APP DEVELOPMENT SRL, cu sediul în Ilfov, Ostratu, Corbeanca, Str. Primăverii nr.138 A, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/738/2017, Cod Unic de Înregistrare 37119745 si care acționează ca împuternicit al Organizatorului cu privire la organizarea și implementarea proiectului, precum și operațiunile de colectare și/sau prelucrare a datelor cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail,) in numele Kandia Dulce, in calitate de Agentie imputernicita.
 • Program – Programul „Papi vine în școala ta”, desfășurat de Kandia Dulce SA pe baza principiilor stabilite în Regulament, pe o perioadă determinată, anul scolar 2023–
 • Școli participante – Programul se adreseaza primilor 3000 de copii care se vor înscrie în cadrul programului pentru clasele 0, I, II, III și IV din unitățile școlare situate pe teritoriul municipiului București și județul Ilfov, unitati scolare denumite în continuare „școli participante”. În cazuri justificate, la program pot participa cu acordul Organizatorului și alte instituții sau organizații. O unitate scolara se poate înscrie în Program cu clasele 0, I, II, III și IV o singură dată.

 

OBIECTIVELE PROGRAMULUI

 • Educarea și îmbunătățirea siguranței copiilor care își încep activitatea în școală (clasele 0, I, II, III și IV).
 • Transmiterea cunoștințelor referitoare la siguranța în mediul online, necesare elevilor de clasa 0, I, II, III, și IV şi însuşirea de către acestia a informaţiilor care îi ajută să evite şi să reacţioneze corect şi prompt în cazul
 • Îndreptarea atenției cadrelor didactice și a directorilor din unitatile scolare participante asupra necesității de educare a copiilor în domeniul siguranței.

 

PERIOADA DE DESFĂȘURARE A PROGRAMULUI

Programul se va desfășura în perioada 03.04.2023– 31.05.2023, pe teritoriul municipiului București.

 

REGULILE PROGRAMULUI

A.DESCRIEREA PROGRAMULUI

Programul se desfasoara pe 2 piloni:

 1. Desfasurarea de activitati de educare a copiilor în domeniul siguranței, de catre cadrele didactice autorizate

Organizatorul Programului transmite către unitatile scolare înscrise, materialele educaţionale aferente programului, în format electronic. Cadrele didactice ale claselor 0, I, II, III și IV din școlile participante  vor folosi materiale educationale, în format electronic sau multiplicate, pentru elevii de clasa 0, I, II, III și IV pentru a desfășura activități educative pe tema siguranței în mediul online.

 

 1. Vizita mascotei Papi pentru predarea programului „Siguranta in mediul Online”

In cadrul vizitei mascotei Papi in programul „Papi vine in scoala ta”, se vor desfasura urmatoarele activitati:

 • Primii 3000 de copii inscriși în program prin intermediul cadrelor didactice vor primi vizita mascotei Papi la data si ora stabilite impreuna cu scoala inscrisa, in sala de clasa/ sala de sport sau orice alt spatiu destinat cursurilor din cadrul scolii respective;
 • Mascota Papi va avea un discurs catre elevi, cu tema Siguranta in mediul Online; discursul va fi interactiv, si copiii vor putea raspunde intrebarilor adresate de catre mascota;
 • Activitatea impreuna cu mascota va avea o durata de aproximativ 45 de minute;
 • La finalul activitatii, copiii vor primi produse din gama Papi https://ursuletulpapi.ro/produse/ si produse promotionale Papi (caiete, creioane, flyer și produse din gama Papi), care se vor preda in baza unui proces verbal de predare-primire, semnat de cadrul didactic inscris in program.

 

B.   PARTICIPAREA SI INSCRIEREA LA PROGRAM

Solicitarea de înscriere în Program se face de către fiecare cadru didactic (invatator/ profesor), doar pentru clasa pe care o reprezintă, prin completarea formularului de înscriere care se află pe pagina de internet a programului (https://ursuletulpapi.ro/papi-vine-in-scoala-ta/ ).

 

In conditiile in care cadrele didactice esueaza in completarea formularului de inscriere, la solicitarea scrisa a cadrelor didactice, Organizatorul poate acorda suport cu privire la realizarea procedurii de inscriere.

 

C.   IMPLEMENTAREA PROGRAMULUI

Primii 3000 de copii care s-au înscris în program vor primi, în format electronic, fișa educativă pentru elevi. Mascota Papi va veni în fiecare școală înscrisă în cadrul programului pentru a le vorbi copiilor despre siguranța în mediul online, de a le împărți câte un flyer cu informații despre Papi și despre site-ul www.ursuletulpapi.ro unde elevii, părinții, dar și profesorii pot descoperi și alte materiale educaționale interesante, iar la finalul întâlnirii, mascota Papi va oferi fiecărui elev prezent în sală câte un set ce conține: un caiet, flyer și produse marca Papi disponibile pe site-ul https://ursuletulpapi.ro/produse/

De asemenea, pe site-ul programului vor fi publicate periodic exercitii si activitati pe care  elevii le pot lucra singuri sau impreuna cu parintii sau cadrele didactice.

 

În baza materialelor transmise, vor implementa programul.

 

D.   ETAPELE PROGRAMULUI

 • 03 aprilie 2023 – 28 aprilie 2023: Înscrierea claselor 0, I, II, III și IV în programul ,,Papi vine în școala ta” de catre cadrele didactice care predau la clasa 0, I, II, III și IV prin completarea formularului  de încriere aflat  pe site-ul ursuletulpapi.ro.
 • 2 mai 2023 – 31 mai 2023: Desfăşurarea programului „Papi vine în școala ta”, in unitatile de invatamant inscrise in program, conform programului descris la punctul A.2.

 

E.  EVALUAREA PROGRAMULUI

În vederea evaluării modului de desfășurare a Programului, pe parcursul implementării programului, unitatile scolare pot trimite rapoarte de activitate pe adresa de e-mail contact@ursuletulpapi.ro şi fotografii prin intermediul site-ului – secțiunea „Papi vine în școala ta (pagina: https://ursuletulpapi.ro/papi-vine-in-scoala-ta/ ”.

Cadrele didactice ale unitatilor scolare participante isi asuma obligatia obtinerii consimtamantului parintilor/tutorelui legal in vederea participarii copiilor la programul ,,Papi vine în școala ta” precum si in vederea prelucrarii datelor personale ale copiilor (nume, prenume, imagine) conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016.

 

F.    DREPT DE UTILIZARE

 • Organizatorul își rezervă dreptul de utilizare a materialelor postate pe pagina de internet a programului sau a celor care-i sunt transmise de unitatile școlare, în scopul promovării programului „Papi vine în școala ta”.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulile de realizare a Programului sau de anulare a acestuia în cazul apariției unor evenimente independente de
 • Organizatorul dobândește dreptul de proprietate asupra materialelor transmise si/sau postate pe pagina de internet si pe adresa de e-mail contact@ursuletulpapi.ro și are totodată dreptul de folosire a drepturilor de autor pentru aceste materiale, fără restricții teritoriale si temporale, în următoarele situații:
 1. fixare și multiplicare – reproducerea prin orice tehnică a exemplarelor acestora, printre care, în special, tehnica tipăririi, a reprografiei, a înregistrării magnetice, audiovizuale, tehnica digitală;
 2. folosirea în totalitate sau a unor elemente individuale în scopul creării materialelor de reclamă (reclame în presă, pliante, afișe de diferite dimensiuni, materiale ocazionale) și utilizarea acestora în cadrul materialelor de reclamă, prin copierea și multiplicarea prin tehnicile descrise la punctul a) de mai sus, dar și punerea la dispoziția publicului, astfel încât fiecare să aibă acces la acestea în locul și în perioada aleasă de
 3. distribuirea și punerea la dispoziție în rețeaua de internet prin stocarea în memoria calculatorului, indiferent de numărul de transmiteri, emiteri, exemplare
 • Participanții la Program se obligă să nu emită nicio pretenție față de Organizator cu privire la utilizarea de către acesta a materialelor transmise sau postate pe pagina de

 

G.             PRELUCRAREA DATELOR

În conformitate cu prevederile articolului 13 alineatul (1) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protecția datelor cu caracter personal și prelucrarea datelor personale și libera circulație a acestora și de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protecția datelor”, vă informăm că:

 1. Administratorul datelor dumneavoastră personale este:

PROMO APP DEVELOPMENT SRL.

| RO 37119745 |  J23/738/2017

Ilfov, Ostratu, Corbeanca, Str. Primăverii nr.138 A Tel.: 0770 391 956;

|| yournextagency@inventiveplus.ro ||

 

 1. Puteți contacta Persoana Responsabilă cu Protecția Datelor din cadrul companiei noastre în mod direct, la adresa de e-mail: yournextagency@inventiveplus.ro, în scris, la adresa indicată mai sus, sau telefonic, la numărul de telefon menționat.
 2. Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate în scopul înscrierii și participării la Programul „Papi vine în școala ta”, al evaluării și promovării programului și înmânării premiilor pentru copii menționate la punctul C.1. , in scop de
 3. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale îl reprezintă articolul 6, alineatul 1), litera a) din Regulamentul General privind Protecția
 4. Datele dumneavoastră personale vor fi oferite organizatorului Programului precum și companiei de curierat responsabilă de livrarea premiilor, daca e
 5. Datele dumneavoastră personale nu vor fi furnizate unei țări terțe din afara Spațiului Economic
 6. Datele dumneavoastră personale vor fi stocate pentru o perioadă de 90 de zile după terminarea prezentului Program sau atât cât este necesar pentru respectarea dispozițiilor legale în vigoare, după care vor fi șterse, atât din bazele noastre de date, cât și din bazele de date ale împuterniciților noștri, menționați la punctul 5 de mai sus.
 7. Vă furnizați datele personale în mod voluntar, însă, în cazul în care nu le oferiți, nu există posibilitatea de a participa la Program.
 8. Datele dumneavoastră personale nu fac obiectul unui proces de luare a deciziilor automate, incluzând
 9. Aveți dreptul de acces la datele dumneavoastră personale, să revizuiți conținutul acestora, să le corectați, să le ștergeți, să limitați prelucrarea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării precum și dreptul de a cere un transfer de Puteți trimite o cerere de executare a drepturilor de mai sus la adresa de corespondență sau la adresa de e-mail a Persoanei Responsabile cu Protecția Datelor, menționată la punctul 2 de mai sus.
 10. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment, fără niciun impact asupra conformității legale a prelucrării care a avut loc sub consimțământul dumneavoastră înainte de Vă puteți retrage consimțământul, trimițând o cerere la adresa de corespondență sau adresa de e-mail a Persoanei Responsabile cu Protecția Datelor, așa cum este specificat la punctul 2 de mai sus.
 11. Aveți dreptul să depuneți o plângere privind prelucrarea datelor cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter

 

H.INCETAREA PROIECTULUI INAINTE DE TERMEN

Proiectul poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Concursul.

 

I.      LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator si Participanţii la Programul „Papi vine în școala ta” se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care orice Participant are de semnalat un incident în legătură cu desfășurarea Programului, înainte de orice acțiune în justiție sau procedură contencioasă în fața oricărei autorități publice, acesta se va adresa Organizatorului cu o sesizare/reclamatie în acest sens, în formă scrisă. Organizatorul va formula un răspuns scris la sesizarea/reclamația înaintată, în termen de 10 (zece) zile lucrătoare de la primirea sesizării/reclamației. În cazul în care soluționarea amiabilă nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente de la sediul Organizatorului.